Hevoselämyksiä hyvässä seurassa

Kilpailulisenssit

Kilpailulisenssit ja -luvat

RatU:n jäsenet lunastavat kilpailuluvan itse verkko-ostoksen kautta. Lisätietoja liiton sivuilta kilpailuluvan hakuohjeesta.

Lisenssikauppaan pääset tästä.

ratsastuskilpailu-ratsastusurheilijat

Luvan lunastamista varten liiton jäsenrekisterissä pitää olla henkilötunnus ja sähköpostiosoite tallennettuna sekä kuluvan vuoden jäsenmaksu tulee olla maksettu. Tarvittaessa ole yhteydessä jäsensihteeriin.

II-tasolta alkaen vaadittava hevosen kilpailulupa maksetaan Kipan kautta.

Kilpailukokemus ja ratsastustaito

Ratsastaja on aina itse vastuussa omasta ja hevosensa kilpailukelpoisuudesta (alle 15-vuotiaiden osalta vastuussa on huoltaja). Ratsastajan tulee kilpailuihin osallistuessaan olla ratsastustaidoiltaan, sääntötuntemukseltaan ja käytöstavoiltaan kyseisen kilpailun vaatimalla tasolla. Kilpailusäännöissä on määritelty kvaalisäännöt, joiden mukaan kilpailijat etenevät tasolta toiselle. Mikäli kilpailijalta puuttuu vaadittu kvaali, ovat tulokset mitättömät.

Ratsastusurheilijat ry. suosittelee sääntökoulutukseen osallistumista ennen kilpailuihin osallistumista.

Ratsastajan tulee tutustua oman lajinsa kvaalisääntöihin SRL:n sääntöjen kohdassa ”osallistumisoikeus”.

Käy myös tarkistamassa, että Kipassa omissa tiedoissa on tilinumero. Tämä nopeuttaa palkintojen ja palautusten maksamista jälki-ilmoittautuneille. Kipa myös tarjoaa automaattisesti tätä omissa tiedoissa olevaa tilinumeroa ilmoittautumislomakkeelle kilpailuihin ilmoittautuessanne. Kipaan pääset tästä.

Tilinumeron ja sähköpostiosoitteen voi päivittää Kipaan muokkaamalla omia tietoja, joihin pääsee sisäänkirjautuneena sivun yläreunasta omaa nimeään klikkaamalla.

esterastsastuskilpailu
kouluratsastuskilpailut
Facebook
Facebook
Instagram