Hevoselämyksiä hyvässä seurassa

Ratsastusurheilijat ry.

Ratsastusurheilijat ry.

Ratsastusurheilijat ry on perustettu 1991 ja sen kotipaikka on Porvoo. Seuran jäsenet ovat pääsääntöisesti Porvoon sekä sen lähiseutujen alueelta ja neljäsosalla jäsenistä on kilpailulupa.

Yhdistyksen tavoitteena on edistää ratsastusurheilua, kohentaa jäsentensä ratsastustaitoa ja -tietoutta sekä laajentaa hevosharrastajien piiriä. Tavoitteen toteuttamiseksi Ratsastusurheilijat ry. järjestää kilpailuja ja kursseja, toimeenpanee keskustelu- ja opetustilaisuuksia sekä järjestää yhteisiä ratsastustilaisuuksia. RatU järjestää myös seuramatkoja ratsastus- tai muihin hevosalan tapahtumiin jäsenistönsä toiveiden mukaan.

Ratsastusurheilijat ry on matalan kynnyksen seura, joka haluaa mahdollistaa hevoselämyksiä kaikille jäsenilleen ikään, kokoon, taitoihin tai kuntotasoon katsomatta. Seura kehittää toimintaansa ja järjestää tapahtumia jäsenistönsä toiveiden perusteella.

Ratsastusurheilijat ry:n jäsenenä saat käyttöösi SRL:n jäsenedut. Tutustu SRL:n jäsenetuihin.

Seuran omien jäsenten osallistumista RatU:n järjestämiin kilpailuihin, valmennuksiin ja muihin tilaisuuksiin tuetaan edullisemmilla osallistumismaksuilla. (edun arvo n. 5-20€/kerta!)

Ilmoittaudu jäseneksi täyttämällä jäsenhakemus.

pukuratsastus-perheharrastus
Pukuratsastuskilpailu
rekiajelu_hevosharrastusta talvella
Rekiajelulla RatU:n Laskiaisriehassa
Kouluratsastuskilpailu
Kouluratsastuskilpailuissa

Ratsastusurheilijat ry. – Seuratoimintaa

Ratsastusurheilijat ry. pitää kahdesti vuodessa sääntömääräiset jäsenkokoukset, jossa päätetään koko jäsenistön kesken seuran asioista. Hallitus kokoontuu vuoden aikana 4-8 kertaa ja tarvittaessa useammin. RatU:n hallitus valitaan syksyn jäsenkokouksessa. Hallituksen kokouksiin kutsutaan tarvittaessa myös seuran alueella toimivien tallien edustajia sekä muita yhteistyökumppaneita.

Seuratoiminnan menot katetaan jäsenmaksuilla, koulutustilaisuuksien osallistumismaksuilla, kilpailujen lähtömaksuilla ja kilpailujen yhteydessä järjestettävällä buffetmyynnillä. Avustuksia anotaan mahdollisuuksien mukaan.

Seura tarjoaa tuomareille ja muille toimihenkilöille tarjotaan mahdollisuuden osallistua eri tasoisiin koulutuksiin. Toimihenkilöiden koulutusta tuetaan käytettävissä olevien varojen mukaan. Seura pyrkii myös järjestämään omaa koulutusta kilpailijoille ja toimihenkilöille. Merkkisuoritusten järjestämistarvetta arvioidaan valmentajien kanssa keväällä ja tarvittaessa syksyllä uudestaan.

Seuran omaa jäsentiedotetta toimitetaan tarpeen mukaan. Jäsentiedote lähetetään sähköpostina niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on rekisterissä. Jäsentiedote julkaistaan myös seuran verkkosivuilla.

Seuran verkkosivuilla julkaistaan myös ajankohtaiset ilmoitukset, kilpailujen kutsut sekä tulokset ja muuta tärkeää seuran tiedotusta.

Ratsastusurheilijat ry. löytyy myös Facebookista. Sinne seura päivittää ajankohtaisia asioita ja jäsenetkin voivat mielellään jättää omia kommentteja. Kuvia seuratoiminnasta löytyy RatU:n Instagramista.

Kilpailuista ja tapahtumista tiedotetaan myös Kylmäkiven Ratsutallin ilmoitustaululla sekä sähköpostitse muille Porvoon ja lähiseudun harrastajille, talleille ja seuroille.

Seura = jäsenistö

Juuri Sinä, seuran jäsenenä, mahdollistat koko seuran toiminnan. Hallitus huolehtii seuran taloudellisista asioista ja muista hallinnollisista tehtävistä sekä valvoo, kehittää ja organisoi toimintaa jäsenille mutta toteutukseen tarvitaan muitakin henkilöitä.

Seuran kaikki toiminta hoidetaan talkoovoimin – kukaan ei saa seurassamme tästä vapaaehtoistyöstä palkkaa. Siksi kaikki toiminta toteutetaan huomioiden seuran ja sen sidosryhmien mahdollisuudet ja tarvittavien toimihenkilöiden ja talkooväen innostus ja resurssit. Kaikki ovat tervetulleita mukaan järjestämään kilpailuja ja tapahtumia. Jokaiselle löytyy kykyjään vastaavaa tekemistä ja kokeneemmat auttavat uusia tulokkaita.

RatU:n hallitus kuuntelee jäsenistön mielipiteitä. Jos Sinulla on ideoita tai toiveita, joita voisi seuratoiminnan puitteissa toteuttaa ja olet valmis osallistumaan järjestelyihin, ei muuta kun tuumasta toimeen! Hallitukselta saa taustatukea toteutukseen.

Ponityttö
Rakkaus hevosiin yhditää seuran jäseniä. Mukaan seuratoimintaan ovat tervetulleita kaikki, ikään tai kokoon katsomatta.
Ratsu ja hevosnainen
Hevosharrastus on paras harrastus!
Hevosen malja
Nostetaan malja hevoselle.
Facebook
Facebook
Instagram